Magaxin

Har din hund ofte flåter eller lopper? Læs med her

Artiklen er sponsoreret.

Der er en hel del dejlige ting ved at have hund i hjemmet. Det er for mange som et ekstra familiemedlem. Det er også noget, der kan give en masse hygge og dejlige stunder. Det er dog ikke altid nemt, når man har hund i hjemmet. Det er for eksempel noget som flåter og lopper, der kan være enormt frustrerende – læs videre her for at finde gode råd angående dette.

Behandling af flåter og lopper

Som hundeejer er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du behandler og forbygger flåt og lopper. Det er nemlig noget, som kan være enormt irriterende for din hund, men som faktisk også kan være med til at påvirke dens helbred. Der findes forskellige behandlinger til flåter og lopper, som er gode at have som hundeejer. Der findes for eksempel redskaber, der gør det nemmere at behandle flåtbid.

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i disse, så du er helt sikker på, hvad du skal gøre, hvis din hund for eksempel bliver bidt af en flåt. Det er dog også vigtigt, at du har helt styr på behandling samt forebyggelse, når det kommer til noget som lopper. Disse kan nemlig være til enorm stor irritation for din hund.

Ved du, hvordan en flåt fjernes?

Når hunden leger rundt i haven eller på gåture i naturen, kan det nemt ske, at den bliver bidt af en flåt. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan en flåt skal fjernes. Så er du nemlig forberedt, hvis du finder en flåt på din hund.

Det kan være en god ide at få fat i en flåttang, som gør det nemmere, når flåten skal tages ud – et alternativ til denne kunne være en pincet. Sørg altid for, at hele flåten er væk, når du tager den af din hund.

Kommentarer